Friday, 29 January 2016

I'm back...

Assalamualaikum... Tak nak membebel byk2 pun.. Cuma, saja je membuat mukaddimah setelah sekian lama menyepi. Pernah je terfikir, nak abaikan je blog ni.. Tapi, teringat masa memulakan kembara mencari tempat nak buat phd, lps tu bila dah dapat offer buat phd, then, masa membuat persiapan untuk memulakan pengajian phd ni sampailah dah sampai kat tempat utk buat phd ni, punyalah susah nak dapat kan maklumat.. Masa tu teringat dalam hati ni, once dah settle, aku akan cuba share pengalaman aku agar org2 yg bakal melalui fasa yang sama, dapatla manfaat dari perkongsian aku...

Anyway, dalam tempoh blog ni tak berupdate, rayyan dah dapat seorang adik lelaki (alhamdulillah, his wish comes true) pada 20/12/2013. InsyaAllah, ada kesempatan aku share kisah adik rayyan yg nama idris ni.. Rumah yg aku plan nak beli mcm dlm post aku sebelum ni pun dah siap.. Sempatla kami duduk setahun lebih sebelum aku start buat phd ni... & alhamdulillah, aku dah memulakan pengajian phd di University at Buffalo, New York start 31 August 2015. InsyaAllah, moga ini bukan post yg terakhir...

BiRTHDaY aNaK uMMi & aBi