Tuesday, 11 October 2011

erkkkkk

bkn aku sendawa.. tapi, terkejut bila tgk last date aku update blog ni adalah pada 14 June 2011... lama giler x update blog... tupun, mujur tahun 2011.. klu tahun 2010... mmg bungkus jela blog nih... hehehehe...

mcm yg aku penah tulis sblm ni, hidup aku mmg agak kelam kelibut sikit skg... x tau la bila leh x kelam kelibut dah... so, sume tu jadi faktor2 penyumbang la utk aku tambah2 malas nak menulis kat blog ni... well... blog aku pun x glamour... x update pun, x de org yg nak kisah... hehehehe... tapi, bkn kat blog je aku menyepi.. fb pun, aku sekadar log in je... klu rajin, adela jugak scroll mouse tu sampai ke bawah.. tuk tgk cerita2 member2 kat wall fb tu... klu terlebih rajin sikit, adela letak status sekali sekala... then, reply2 komen org... klu terlebih rajin + nafsu shopping tu dtg, ade gak la gi tgk page kedai2 fb org... tp, tu klu aku x malas la... yg selalunya, aku malas & x de masa nak tgk bende2 tu.. nmpk je nama aku online kat fb.. tp, menyepi seribu bahasa... hehehehe

anyway, klu ikut niat asal aku buat blog ni, byk perkongsian ilmu yg aku nak wat... tp, tula, angin nak mengarang tu x de... byk gak kisah hidup yg aku nak share kat sini (tp, kisah hidup yg bukan rahsia la)... tp, ntahla... mungkin sbb utk mendapatkan angin utk mengarang tu, aku perlukan masa yg sesuai utk mencari ilham... (alasan je nih... hehehehe)

papepun, byk bende yg dah jadi... byk cerita sensasi yg aku simpan (sensasi la sgt... hihihihi) tapi, byk jugak yg aku dah lupa... (belum wat phd lagi nih, tp, simptom2 utk permanent head damage tu dah ada dah sikit2 ni... ;p)
tp, x pe la... sbg kick start utk update blog yg dah lama x berupdate ni, aku sambung citer pasal kejohanan ping pong yg aku join beberapa bulan lepas.... resultnye... team aku kalah... huhuhuhu... x pe la... utk pujuk hati, next time usaha lagi (kalau ada next time la).. lgpun, kami2 yg player pompuan ni, x penah masuk apa2 tournament pun sblm ni... pengalaman tu mmg cetek sesangat... dan bg geng beregu aku, pihak lawan pun bkn menang dgn mudah masa lawan kami ni... hehehehehe


inilah team kami.... ;)

BiRTHDaY aNaK uMMi & aBi