Wednesday, 9 February 2011

CoLLoQiuM.. oH.. CoLLoQiuM.... aRGHH... CuaKKK

pagi ni bila baca je email pasal colloqium yg fakulti nak buat next week ni, terus berdebar2 rasa hati ni... cuak giles... perut pun dah kecut abis ni.. knp aku cuak??? sbb colloqium ni bertujuan utk pensyarah2 present research progress masing2... klu ikut email yg pertama yg aku dapat last month, ni la permintaan pihak yg menganjurkan colloqium nih,

With reference to the above subject, FKP will organized the colloquium on January 2010 (proposed January end of the week). Place, date & time will be confirmed later. This is our first colloquium to be held. The main objective is to present and highlight the progress of the research that you will or have conducted.

With reference to the above subject, FKP will organized the colloquium on January 2010 (proposed January end of the week). Place, date & time will be confirmed later. This is our first colloquium to be held. The main objective is to present and highlight the progress of the research that you will or have conducted.

Kindly please send to me information below:

1. The title of your research.

  • Post graduate student will presenting the research progress of their program studies.
  • Lecturer/tutor (with research UMP or MOSTI grant) will present the progress of their research.
  • Lecturer/tutor (without research) will present the proposal for upcoming plan.

klu mengikut email ni, aku ni dikategorikan yg no 3 tu la... mula2 ingat nak wat x tau je... ingatkan klu lecturer tu x de research project pape lagi, leh ar escape... maksudnya masa colloqium tu nanti, aku pi as a listener je la... belajo dari org2 yg berpengalaman... alih2, tadi dpt email 2nd reminder plak, suh submit proposal selewat2nya 11/2.. yg tambah mencuak kan aku tu, dilampirkan sekali tentatif program yg mana, nama aku as one of the presenter... siap ade time lagi utk aku present... arghhh... aku nak present ape nih??? x kan nak sengih2 je depan sume org nanti... cuak.. cuak...

BiRTHDaY aNaK uMMi & aBi